Albert kekszrolád
Hozzávalók:
1 nagy csomag Albert keksz
10 dkg margarin (vagy vaj)
10 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag vaníliás cukor
3 dl tej
1 csomag kókuszreszelék
1 csomag vaníliás pudingport, 1 csomag vaníliás cukorral, 3 dl tejben a pudingporos tasakon lévő utasítás szerint megfőzünk.
10 dkg margarint, 10 dkg porcukorral, 2 evőkanál kakaóporral kikeverünk, és az előzőleg elkészített pudinggal krémesre keverjük.
Az Albert kekszet a krémmel elkezdjük rétegelni. Egy hosszú roládot kapunk, amelynek az oldalát és a végeit is bekenjük a krémmel.
Végül a krémes roládot kókuszreszelékbe görgetjük és alufóliába csomagolva a hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap szeletelhetjük. Srégen vágjuk, hogy szép csíkos legyen a szelet.
|